Osnovni cilj poslovanja AVITO PROJECT CONSULTINGA je privlačenje financijskih sredstava iz nacionalnih i EU fondova te priprema investicijskih studija i poslovnih planova za poslovne banke, HBOR, HAMAG-BICRO i druge institucije. U svom djelovanju pokrivamo sve prihvatljive sektore i djelatnosti od kojih ističemo posebice IT sektor, prerađivačke djelatnosti, turizam te druge uslužne djelatnosti.

AVITO project consulting nastao je od utemeljitelja Maria Antolića koji je stekao bogato dugogodišnje radno iskustvo kao Voditelj službe za vrednovanje i ugovaranje EU projekata u HAMAG BICRO-u te koji je uspostavio akreditiranje sustava Vrednovanja EU projekata ispred HAMAG-BIRO-a od strane Europske komisije, OLAF-a i MRRFEU-a te ocijenio više od 7.000 projekata.

S obzirom na sva prikupljena znanja i vještine kroz dugogodišnji rad pokretanje vlastite tvrtke predstavlja Mariu Antoliću veliku obavezu i privilegiju a sve u cilju pružanja potpore tvrtkama u pripremi i provođenju EU projekata, poslovnih planova, investicijskih studija, ekonomsko-financijskih analiza i dr.

Mario Antolić je za vrijeme rada u HAMAG-BICRO-u bio višegodišnji predavač na danima EU fondova, konferencijama i radionicama za prijavitelje na temama vezanim za kvalitetnu izradu EU projekata te je držao razne edukacije i seminare za privatne i poslovne korisnike ispred HAMAG-BICRO-a.

Prije rada u HAMAG-BICRO-u Mario Antolić je stekao zavidno poslovno iskustvo radeći 12 godina u realnom sektoru na rukovodećim pozicijama u području investicija.

Tvrtka je specijalizirana za izradu projektnih prijedloga u sljedećim područjima:

-prerađivačaka industrija,

-IT sektor,

-uslužni sektor

Certifikati tvrtke:

Slobodno se obratite s povjerenjem u stručnost, profesionalnost i maksimalnu posvećenost vašim idejama i zahtjevima. 

Usmjerenost ka zajedničkim uspješnim rezultatima i pozitivnom odnosu je ono što stavljamo ispred sebe u cilju dugoročne suradnje.